Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه به نقل از روابط عمومی استانداری کرمانشاه، بهمن امیری‌مقدم استاندار کرمانشاه در نشست با رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی استان، اظهار کرد: پنجم اسفندماه روز بزرگداشت خواجه نصرالدین طوسی و روز مهندس فرصتی است برای تقدیر و تشکر از تلاشگران و متخصصان عرصه توسعه، عمران و آبادانی که نقشی مهم و تأثیرگذار در عرصه‌های مختلف برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهندسان توانمند، متعهد و کوشا با قانون‌مداری، ضابطه‌پذیری، تعهد و عمل به استانداردها و بهره‌مندی از مهارت، تجربه، توانایی و قابلیت با سخت‌کوشی و همت والا می‌توانند به پشتوانه دانش علمی در بهبود کیفیت ساخت و سازها در ابعاد مختلف نقش‌آفرینی موثر داشته باشند.

استاندار کرمانشاه انجام مطلوب وظایف و رسالت مهم سازمان نظام مهندسی و تلاشگران این عرصه را در صنعت ساخت و ساز، بهبود کیفیت، ایمنی و استحکام ساختمان‌ها براساس پشتوانه علمی و فنی موجود استان و حضور ۱۴ هزار عضو یادآور شد و گفت: نظارت دقیق، مستمر و حضور موثر اعضای سازمان در فرآیند ساخت و ساز باید به صورت ویژه بررسی شود و طبعا اگر نظارت‌ها بر حوزه ساخت و ساز بیشتر شود باید در آینده شاهد بهبود کیفیت ساختمان‌ها در استان باشیم.

وی ضمن تأکید بر لزوم تعامل موثر و سازنده شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی برای ارتقای کیفیت پروژه‌ها، گفت: زیباسازی، سیما، منظر و مبلمان شهری منوط به هماهنگی و اجرای مطلوب قوانین و استانداردها و بهره‌گیری از تفکر خلاقانه و نوآورانه با مشارکت مردم است و باید این همراهی و هم‌افزایی سازمان نظام مهندسی به عنوان نهاد نظارتی سبب ایجاد شهری زیبا، پیشبرد امور مدیریت شهری و تقویت ارائه خدمات به شهروندان شود.

امیری‌مقدم تأکید کرد: حضور مهندسان ناظر در تمام مراحل ساخت و ساز ساختمان باید موثر باشد و حتما سازمان نظام مهندسی گروه بازرسی ویژه بررسی عملکرد ناظرین را نیز فعال کند تا نظارت مجریان ذی‌صلاح در کنار مهندسان ناظر و برقراری ارتباط فنی سبب ارتقای کیفیت ساختمان‌ها شود که در واقع فعلا در استان مطلوب نیست.

استاندار کرمانشاه بی‌توجهی یا نادیده گرفتن استانداردهای ساخت و ساز را سبب پیامدهای نامطلوب در آینده دانست، گفت: باید با ناظرین خاطی که در راستای کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه و رعایت استانداردها قصور دارند، برخورد شود و در زمینه بهبود مدیریت و نظارت بر ساخت و سازها  با بهره‌گیری از نیروهای متخصص در تمامی سطوح گام برداریم.

مقام ارشد استان بر ترویج و گسترش فعالیت‌های آموزشی نظام مهندسی استان برای ارتقای سطح دانش مهندسان و به روزرسانی دانش و مهارت آنان تأکید کرد و گفت: مقوله آموزش و به روزرسانی دانش فنی اعضای سازمان‌های نظام ‌مهندسی و بررسی و نظارت دقیق طرح‌های ارائه شده ساختمان‌ها توسط جامعه مهندسی بر اساس تغییرات روز  باید توسعه و گسترش یابد.

وی تصریح کرد: هر چند سازمان نظام مهندسی ساختمان استان به‌طور مداوم در راستای افزایش ارتقای کیفی ساخت و سازها گام برداشته است؛ اما استانداردها و تکنولوژی‌های ساخت و ساز نیز همواره در حال تغییر و بهبود است و باید با برگزاری دوره‌های آموزشی مستمر آخرین الزامات و استانداردها حوزه ساخت و ساز به ناظرین و اعضاء آموزش داده شود.

استاندار کرمانشاه کمک به ارتقای کیفیت طرح‌های ساختمانی‌، عمرانی و شهرسازی در محدوده استان را یکی از موارد مهم در هر یک از رشته‌های تخصصی هفتگانه در موضوع نظام شهری است و باید الزاما از افراد دارای تخصص  و متعهد استفاده کرد تا نظارت موثری بر اجرای کیفیت ساختمان از نظر فنی و نیز رعایت مقررات صورت گیرد.

وی خاطرنشان ساخت: امیدواریم شاهد ارتقا و اعتلای مهندسی استان با همکاری و همراهی اعضای سازمان نظام مهنددسی باشیم و ضعف‌های حوزه آموزش و عوامل نظارتی و فنی نیز رفع شود و در این زمینه حتما یک واحد کنترل و بارزسی پویا و فعال شود.

انتهای پیام/پ
  
 

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس استاندار کرمانشاه بهمن امیری مقدم نظارت بر ساختمان سازمان نظام مهندسی استاندار کرمانشاه ساختمان ها کیفیت ساخت ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟